DÜZCE / MERKEZ - Osman Kuyumcu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Okulumuz Osman Kuyumcu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerimize rehberlik etmek için öğrencilerin ilgi, tercih ve yetenekleri, ruhsal ve fiziksel gelişimleri dikkate alınarak kariyer günleri düzenlendi.

Öğrencilerin üniversite hakkında bilgi almaları okulumaza gelen Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesinde görev yapan Dr. Öğrt. Üyesi İsmail GÜRLER tarafından ayrıntılı bir şekilde anlatıldı. Öğrencilerin mesleğin olumlu ve zorlayıcı taraflarını saygı değer hocamıza yüz yüze sormaları ve aldıkları cevap karşısında heyecan uyandırdı.

Nis

Okulumuz Osman Kuyumcu A.İ.H.L nin Ramazan ayı münasebeti ile Ramzan sandığı kurup gönüllere girmek için bir faaliyet gerçekleştirildi. Depremin yıkıcı etkisi insanların üzerinde olumsuz yönde etki yapmış olup bizlerde Milli Eğitim camiası olarak YALNIZ DEĞİLSİN KARDEŞİM diyerek Ramazan sandığımızı kardeş okulumuz için kurduk. Az çok demeden yaraya merhem olduk.

Nis

Güvenli internet kullanımı nasıl olmalı?

Güvenli Internet Kullanımı İçin Neler Yapılmalı?                                                                                                                                                                                                               Güvenli internet kullanımı ile ilgili günümüzde daha dikkatli olunması gerektiği ve neler yapılmalı nelere dikkat edilmeli sadece öğrencilerimiz için değil öğrencilerimizin ailelerinede anlatmaları için  can alıcı bilgiler verilmiştir.

1. Antivirüs Programı Kullanmak.
  2. Kişisel Bilgi Güvenliğini Sağlamak.
  3. Bağlantı Cihazlarının Güvenliğini Sağlamak.
  4. Doğru Uzunlukta ve Karmaşık Şifreler Kullanmak.
  5. Güncel Yazılım Kullanmak.
  6. E-posta Güvenliğini Sağlamak.
  7. İndirme Güvenliğini Sağlamak.
  8. Güvenlik Duvarı Kullanmak.

Nis

İmam Hatip Okullarının vizyonu, misyonu, dünü, bugünü ve geleceği konularında farkındalık oluşturmak amacıyla İmam Hatip Okulları Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri kapsamında okul içi ve dışıfaaliyetler düzenlendi.

Nis

Okulumuzda öğrenciler için aktif öğrenme ortamları oluşturuldu. Çalışmaların verimli bir şekilde yürütülmesi için imkân dâhilinde zekâ oyunları bölümü, konferans salonu, kütüphane-yazarlık atölyesi, okuma salonu, laboratuvar, söyleşi ve zümre çalışma odaları, veli kabul mekânı, resim ve müzik atölyeleri vb. eğitim ortamları hazırlandı.

Mrt

Okulumuz tarafından öğrencilerimizin ecdadımızın Ramazan ayında söylediği manileri hatırlamak ve değerlerimizi yaşatmak amacıyla sınıflar arası Ramazan ayı, oruç, Kur’an ve yardımlaşma temalı mâni yarışması düzenlendi.

-   Birinciye 1000 TL

-      İkinciye 750 TL

-      Üçüncüye 500 TL ödülleri verildi.

Mrt

OSMAN KUYUMCU ANADOLU A.İ.H.L 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİNİ ANMA GÜNÜ TÖRENİ

Akademik Gelişim, Kariyer Planlama ve Üniversiteye Hazırlık Alanı

EMEKLİ OLAN ÖĞRETMENLERİMİZ İLE BULUŞMA