DÜZCE / MERKEZ - Osman Kuyumcu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şbt

06.02.2024 Salı akşamı idrak ettiğimiz Miraç Kandili İlimizde bulunan Büyük Cami'de öğrencilerimizin de katkıda bulunduğu programla kutlandı.

Şbt

Okulumuzda düzenlenen programa Valimiz Sayın Selçuk ASLAN ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Emrullah AYDIN katıldı.

Program sonrası öğretmenlerimizle bir araya gelip istişarede bulunan Valimiz Sayın Selçuk ASLAN ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Emrullah AYDIN devam eden eğitim öğretim faaliyetleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Daha sonra sınıfları gezen Valimiz Sayın Selçuk ASLAN ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Emrullah AYDIN sınıflarda öğrencilerimizle sohbet etti ve kendilerine başarılar diledi.

Ock

19.01.2024 Cuma günü 2023-2024 Eğitim öğretim yılı 1.Dönem sona erdi. Öğrencilerimize Karne verildikten sonra Okulda dereceye girenlere ödüller verilip, İstiklal Marşı söylenerek öğrenciler yarıyıl tatiline girdi.

Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Pençe Kilit bölgesinde şehit olan askerlerimiz için okulumuzda 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı ardından İstiklal Marşı okundu. Akabinde okulumuz öğrencileri tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti yapıldı ve dualar okundu. Ayrıca okulumuz öğrencileri hatim programı uygulayıp sevabını Pençe Kilit şehitlerimize ve tüm şehitlerimize gönderdiler.

Şehitlerimize Allahtan rahmet, ailelerine de sabrı cemil dileriz.

Ock

Milli Savunma Bakanlığına bağlı subaylar Düzce ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören öğrencilere yönelik okulumuzda "Milli Savunma Üniversitesi" tanıtım faaliyetini gerçekleştirdi.

Ock

Geleneksel olarak düzenlediğimiz 1.Dönem YKS Kampımız İl Milli Eğitim Müdürümüz Emrullah AYDIN' ın katılımıyla başladı. İl Milli Eğitim Müdürümüz tüm öğrencilerimize başarılar diledi.

Kampımız tüm hızıyla devam etmektedir.

Ock

Okulumuz öğrencilerine Teknofest tanıtımı yapılmıştır.

Ock

Okullar arası yapılan futsal müsabakasına katılan öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ara

Okulumuzda icra edilen programda Kur’an-ı Kerim okundu, vatanımız, bayrağımız, milletimiz ve kutsal değerlerimiz uğruna, özellikle terörle mücadele ederken can veren şehitlerimize, Filistin'de,Gazze'de hayatını kaybeden şehitlerimize dualar edildi.

Mehmet Akif Ersoy'un hayatı ve mücadelesi anlatıldı.Şiirler okundu.Mehmet Akif'le ilgili şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.

Dereceye giren Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma, Hafızlık, Hutbe Okuma yarışmaları ile okullar arası Kros, Bilek Güreşi ve Halter dallarında il birincisi olan öğrencilerine plaket verdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Emrullah AYDIN programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Ara

Okulumuzun tiyatro kulübü komedi skeç gösterisi düzenledi ve öğrenciler keyifli dakikalar geçirdi.

Emeği geçen herkesi tebrik ederiz.

Ara

Okulumuz öğrencisi  12/G sınıfından İbrahim Hakkı BAYRAKTAR Ezan okuma yarışmasında İl 2. olmuştur.

Kendisini tebrik ediyoruz.

Ara

Okulumz öğrencisi 11/D sınıfından Berat GÜRBÜZ hafızlık yarışmasında İl 1. olmuştur.

Bursa'da düzenlenecek bölge yarışmasında ilimizi temsilen yarışacaktır. Kendisine başarılar diliyoruz.

Ara

Okulumuz öğrencisi 12/E sınıfından Talha ADAMEY hutbe okuma yarışmasında İl 1. olmuştur.

İlimizde düzenlenecek Hutbe bölge yarışmasında  ilimizi temsil edecektir. Kendisine başarılar diliyoruz.

Ara

Okulumuzda yapılan Kuranı kerimi güzel okuma yarışmasında öğrencimiz 12/G sınıfından Mehmet Akif ÇOLAK İl 1. olmuştur.

İlimizi temsilen Kocaelide bölge yarışmasında yarışacaktır. Kendisine başarılar diliyoruz.

Kas

MİLLİ EĞİTİM ESKİ BAKANI VE EĞİTİMCİ MERHUM AVNİ AKYOL 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KAPSAMINDA OKUL MÜDÜRÜMÜZ, ÖĞRETMENLERİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN KABRİ BAŞINDA ANILDI.