DÜZCE / MERKEZ - Osman Kuyumcu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kas

Okulumuzda idarecilerin ve öğretmenlerin katılımı ile 24 Kasım Öğretmenler Günü programı yapılmıştır. Tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

Okullar arası Kros il müsabakalarında okul takımımız 1. olmuştur. 07.01.2024 tarihinde Eskişehir’de yapılacak bölge şampiyonasında ilimizi temsil etme hakkı kazanmıştır.

Okul takımını oluşturan öğrencilerimiz;

1-Emirhan Kudal

2-Tunahan Arslan

3-Alim Çakır

4-Eren Can

5-Arda Karaca

6-Seyfullah Kır

Sporcularımızı ve Beden Eğitim Öğretmeni İsmail DURU hocamızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

Bayram Ali YILMAZ

Kas

Okulumuz bahçesinde 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü töreni gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuz meslek dersleri öğretmenleri tarafından Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışması, Hafızlık yarışması, Ezanı Güzel Okuma yarışması ve Hutbe yarışması düzenlenmiştir. Birinci olan öğrencilerimiz il yarışmalarına katılmaya hak kazanmıştır.

Kas

Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında okul bahçesinde öğrenciler arasında  çeşitli spor dallarında yarışmalar düzenlenmiştir.

Kas

Milli Mücadelenin 100. Yılı Kutlu Olsun..

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programı okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

"CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA 100 HATİM" Programının duası 27 Ekim 2023 günü Cuma namazı öncesi okulumuz mescidinde yapıldı.

Ekm

Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü münasebetiyle  okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı. Tatbikat sonrasında  MEM AKUB ekiplerinin nezaretinde öğrencilerimiz tarafından çadır kurulumu yapıldı.

Eyl

Destekleme ve yetiştirme kursuna başka okuldan müracaat eden öğrencilerin 04.09.2023 Pazartesi günü okula gelip kurs yöneticisi ile görüşmesi önemle duyurulur.

Ağu

Öğrencimiz Faruk Tuna Özcan Romanya’da yapılan Powerlifting branşında Genel Toplamda 410 kilo kaldırarak Dünya 2.si oldu

Squat (çömelme-kalkma) Dünya 3. sü,

Benc prers(yatarak kaldırma)

Dünya 5. si

Deadlift(yerden kaldırıp doğrulma) Dünya 1. si oldu

Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Arif Aytekin

Meal-Tefsir çalışmaları ve Kur'an-ı Kerim'i anlamak konularında okulumuz da öğrencilerimize konferans vermiştir. Kendisine teşekkürlerimizi sunarız.

May

Okulumuz akademik başarıyı artırma ile ilgili Üniversite sınavına yönelik eylül ayında Destekleme ve Yetiştirme kursu programı ve yarıyıl tatilinde Destekleme ve Yetiştirme kursu programı hem de okulumuzun pansiyonunda yatılı Destekleme ve Yetiştirme kursu programı açılmıştır. Şubat ayı itibariyle DYK programımız devam etmekte olup Mayıs ayında okulumuz pansiyonunda yatılı DYK larımız  yapılmaktadır. Sömestri tatili ile birlikte öğrencilerin yazın derslerden soğumaması için gönüllü öğrencilerimize MEB tarafından açılan İngilizce Matematik kursu ayrıyeten DYK larımız iki ay boyunca devam etmektedir. Öğrencilerimizi öğrendikleri ile ilgili ölçme yapmak için deneme sınavları yapılmakta olup bu sınavların analizleri yapılmaktadır. Öğrencilerimize rehberlik öğretmeni tarafından başarıyı artırıcı seminerleri her ay verilmektedir.

May

12. sınıflara yönelik TYT ve AYT sınavına hazırlanırken öğrenciler verimli nasıl ders çalışır, nasıl motive olunur, zamanı nasıl etkin kullanabilirim ve sınav kaygısı ile nasıl başedebilirim ile ilgili okulumuz rehber öğretmeni Özge GÖKBAYRAK tarafından seminer verildi.Panolar öğrencilerin dikkatini çekecek şekilde düzenlendi.

May

Yüce kitabımız Kuran-ı Kerimin ve ayetlerinin, alemlere rahmet olarak gönderilmiş Peygamber efendimizin Hadisleri ufkumuzu açması için LCD ekranda döndürülerek farkındalık oluşturulmaya çalışıldı. Dünyaya hükmetmiş ecdadımızın yüce dinimiz islamiyeti ilmek ilmek işlediği minyatürleri, hatları öğrencide farkındalık oluşturması için panolarda sergilenmiştr. Osmanlıyı daha iyi tanımak için koridorlara tarihi zaman çizelgesi olan tablolar yerleştirilmiştir.

May

İlimizin tarihi camisi olan Cedidiye camisinde öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz ile sabah namazını eda ettik.Öğrenci,veli ve öğretmenlerle kaynaşma fırsatı bulduk.