DÜZCE / MERKEZ - Osman Kuyumcu Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

Okulumuzda 29 Nisan Kut'ül Amare Zaferi'nin 108. yılı programı gerçekleştirildi. 29 Nisan 1916' da Halil Kut Paşa komutasındaki kahraman Türk ordusunun kesin zaferi ile sonuçlanan Kut'ül Amare Savaşı okulumuz öğrencileri tarafından canlandırıldı. Anma programımıza Vali Sayın Selçuk ASLAN ve İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Emrullah AYDIN katılım sağladı. Emeği geçen bütün öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzun Değerler Kulubü öğrencileri ÇEDES projesi kapsamında hazırlamış olduğu "Ramazan Kolileri" ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Mrt

Okulumuzun öğrencileri tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü Programı gerçekleştirildi.Programa saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak başlanıldı. Akabinde şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim Tilaveti yapıldı. Ardından 18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili video izlendi. Daha sonra okulumuz öğrencileri tarafından günün anlam ve önemi ile ilgili bir mizansel gerçekleştirildi. Programda emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Mrt

15 Mart Cuma günü Cumhuriyetimizin  100. Yılı  Kutlama  Etkinlikleri kapsamında "100. Yılda 100 Okulu Afete Hazırlamak"  konulu  projeyi gerçekleştirmek amacıyla Afad tarafından öğrencilerimize Okul Afet Farkındalık  eğitimi verildi. Ayrıca  deprem  anı  ve  tahliye  uygulamaları da gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuzda öğrencilerimiz tarafından 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü programı düzenlendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

08.03.2024 Cuma günü Anadolu Mektebi öğrencileri Cengiz Aytmatov paneli gerçekleştirdi. Emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencileri tebrik ederiz.

Mrt

07.03.2024 Perşembe günü okulumuzda 1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında Deprem Tatbikatı gerçekleştirdik. Tatbikat sorunsuz olarak tamamlandı.

Mrt

06.03.2024 Çarşamba günü Düzce İl Müftülüğü İl Vaizi İlhan İNAN öğrencilerimizle Ramazan Ayı ile ilgili söyleşi gerçekleştirdi.

Kendisine teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzun Değerler Kulubü öğrencileri ÇEDES projesi kapsamında "Yardımlarınıza Varız Temalı" yardım kampanyasında ihtiyaç sahiplerine hazırlanan yardımları ulaştırdı.

Şbt

Ülkemizde Bilim Kültürünün yaygınlaştırılmasına yönelik oluşturulan TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARLARI DESTEKLEME PROGRAMI kapsamında okulumuzda 21-22 Şubat tarihlerinde Bilim Fuarı gerçekleştirilmiştir.

Fuarımıza Vali Yardımcımız Sayın Ömer SAĞLAM, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Emrullah AYDIN ve TÜBİTAK adına İl Koordinatörü Hilal ÇETİN katılım sağlamıştır. Fuarımızda 17 proje başarıyla sergilenmiştir. Projede görev alan öğrencilerimiz başta olmak üzere emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Okulumuz Değerler Eğitimi öğrencileri ÇEDES projesi kapsamında "Toplum Büyüklerimizle Varız Temalı" ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyarette 85 yaşındaki komşumuz Ayşe DURMAZ' ın eli öpülüp hal hatır soruldu.

Şbt

Okulumuz Değerler Eğitimi öğrencileri ÇEDES Projesi kapsamında 35 yaşındaki engelli bir vatandaşımızı ziyaret etti.

Şbt

Okulumuz Osman Kuyumcu Anadolu İmam Hatip Lisesi Değerler Kulubü öğrencileri ÇEDES Projesi kapsamında şehidimiz CİHAN AKSARI' nın kabrini ziyaret ettiler. Daha sonra şehidimizin ailesine taziyede bulundular.

Şbt

06.02.2024 Salı akşamı idrak ettiğimiz Miraç Kandili İlimizde bulunan Büyük Cami'de öğrencilerimizin de katkıda bulunduğu programla kutlandı.

Şbt

Okulumuzda düzenlenen programa Valimiz Sayın Selçuk ASLAN ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Emrullah AYDIN katıldı.

Program sonrası öğretmenlerimizle bir araya gelip istişarede bulunan Valimiz Sayın Selçuk ASLAN ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Emrullah AYDIN devam eden eğitim öğretim faaliyetleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Daha sonra sınıfları gezen Valimiz Sayın Selçuk ASLAN ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Emrullah AYDIN sınıflarda öğrencilerimizle sohbet etti ve kendilerine başarılar diledi.