DÜZCE / MERKEZ - Osman Kuyumcu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Bayram Ali YILMAZ - Okul Müdürü

Düzce´nin Muradiye Mengencik Köyünde doğan Bayram Ali YILMAZ İlkokulu köyünde bitirdikten sonra Orta okul ve Liseyi Düzce İmam Hatip Lisesinde bitirerek 1977 yılında mezun olmuştur. Öğrencilik hayatına dört yıl ara verdikten sonra 1981 yılında girdiği Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden 1985 yılında mezun olmuştur.

13/03/1986 tarihinde öğretmen olarak  atandığı Erzurum - Hınıs Lisesi ve Hınıs  Endüstri Meslek Lisesinde öğretmenlik ve idarecilik yapmıştır.

1991-1992 yılları arasında  bir yıl Gaziantep - Nizip İmam Hatip Lisesinde Asteğmen öğretmen olarak görev yapmıştır.

1992 yılında Düzce İmam Hatip Lisesine Meslek Dersleri öğretmeni olarak tayin olmuştur.  Düzce İmam Hatip Lisesinde öğretmenlik ve idarecilik yaptıktan sonra 22/12/2014 tarihinde Hafız Hasan Şen İmam Hatip Ortaokuluna Müdür olarak görevlendirilmiştir.

22/06/2020 tarihinde okulumuza müdür olarak atanan Bayram Ali YILMAZ evli ve üç çocuk babasıdır.